Arkkitehtuuri - paikallista kunnioittaen

 
Tytäryhtiö ja ICTR-tutkimuskeskus - Rio de Janeiro - Brazil
  
Servier kiinnittää paljon huomiota rakennustensa ulkonäköön. Servierille on tärkeää, että  rakennukset kunnioittavat isäntämaansa kulttuuria. Tämä myös parantaa työpaikkojen viihtyvyyttä.
 
Lääketehdas - Tianjin - Kiina

Jan Losowski, arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija, on työskennellyt yli 30 vuotta Jacques Servierin kanssa. He ovat pyrkineet karttamaan vahvistetusta betonista rakennettuja tehtaita. 

 
Lääketehdas - Casablanca

Gidyn tuotantokeskus 1970-luvulla oli Jan Losowskin ensimmäinen Servierille suunnittelema rakennus. Hänen tavoitteenaan oli rakentaa tehdas, jonne tullessaan ihmisille tuli tunne kuin kotiin tulisi. Nähtyään tuloksen työntekijät alkoivat kutsua paikka nimellä "tehdas-kylä.”

Lääketehdas  - Gidy
 
Jan Losowskin ei voi jättää huomioimatta sen maan omaa kulttuuria, jossa hän työskentelee. ” Kun työskentelen jossain maassa,  niin minun tulee antaa arkkitehdin kokemukseni ja osaamiseni heidän käyttöönsä, mutta minulla ei ole oikeutta viedä heiltä heidän kulturellista tietotaitoaan. Saamani palaute vahvistaa, että olen toiminut oikein.” 
 
 ”Ihminen kasvaa ja kehittyy keskellä rakennustaidetta, joka heijastaa menneisyyttä ja valmistaa tulevaisuuteen. Arkkitehtinä minulla ei ole oikeutta ottaa sitä pois heiltä.”
 
Lääketehdas - Sophyno - Russia